Hovedside » 2019 » June » 27 » Å MALE STUE – DET STORE ROMMET
04:08
Å MALE STUE – DET STORE ROMMET

 Med maling kan malermester fra “Malberg” hjelpe deg å leke med farger og trekke oppmerksomheten til spesielle deler av rommet.


 I store rom står vi selvsagt mye friere når det gjelder veggfarger. Her er det også lettere å slå seg løs med all verdens morsomme tapet. Se på inspirerende bilder fra vår interiør galleri. Enten du velger en stående kontrastvegg eller du vil tapetsere hele rommet, “Malberg” kan tilby et utvalg større enn noen gang. I vår interiør nettbutikk finner du tradisjonelle ornamenter, blomster og stramme grafiske mønstre i hele skalaen fra det sarteste pastell til dyp brun, fiolett og sort. Med eller uten fete gulltrykk.

 


 Det store rommet vil fortsatt virke stort og luftig om du dropper hvitt og de aller lyseste tonene i maling av stue. Malermester fra ”Malberg” malerfirma mener at alle lette fargetoner passer for deg som vil beholde romfølelse og luftighet. De varme tonene gir en sval og luftig stemning. Er rommet riktig stort, kan interiør konsulenter fra “Malberg” anbefaler helt mørke farge uten at det virker tett og trang. Mørke kulører gir ofte særpreg og en staselig stemning. Det er dessuten flott bakgrunn om man har mye billedkunst.


 Og har man lite å putte inn i det store rommet, vil en mørk farge være med på å kle rommet slik at det ikke virker tomt.


Kanskje kan du gi en av veggene en kraftig kulør? Veggen bak sofaen eller bak hodegjerdet på sengen om det er et soverom?

Det vil også være med å forme rommet visuelt. Et litt lang rom virker mer firkantet med en mørk fondvegg.

 

 

 Har du spørsmål eller problemer knyttet til innvendig maling tjenester i Bergen? Kontakt oss gjerne på 48069038 eller info@malberg.no

Kategori: INNVENDIG MALING |

   Bestill oppussing nå med 5% rabatt

Jeg vil ha rabatt, kontakt meg!


KJÆRE LESER


Du kan hjelpe andre,
hvis du kommenterer nytten av artikkelen,
still et spørsmål eller fortell om hvordan du gjør det selv.

Totalt antall kommentarer: 0
Navn *:
Epost *:
Koden *: