La deg inspirere - MALBERG interiørdesign bilder

 Hent inspirasjon fra vår interiør bilder av hus, leilighet og andre i fotogalleri. Vår malekonsulenter kan lage en collage av prøver på tekstiler, tapet, gulv og malingsfarer – gjerne en for hvert rom dersom du skal gjøre mye på en gang. Da ser du med det samme om det passer samen. Dette vil garantert spare deg mue leting og irritasjon. Om du planlegge på forhånd sammen med våre maler ekspert kan du få både i pose og sekk.
 Før vi setter i gang for alvor anbefaler  ekspert fra “Malberg” å lage en prioriteringsliste. Hva ønsker du av praktiske løsninger? Og hva med de rent estetisk interiør endringene? Helst skal man få til begge deler, men det er greit å sortere tankene ved å sette opp en liste sammen med våre oppusning konsulenter.


1 2 3 ... 32 33 »
 Hva trives du best med på lang sikt? Er det noen farger du har brukt i flere år og som du fortsatt vil leve med? Liker du best det lette og delikate? Det elegante eller det mer robuste? Er det ensfargete vegger som passe deg best, eller synes du det er hyggelig med mønster på veggene? Har du behov for å forandre omgivelsene ofte, anbefaler våre maler eksperter å velge malte flater, det er både rask og rimelig å endre.
 Husk også at “Malberg” sine
malerekspert enkelt kan forandre stil ved å male en av veggene i kontrastfarge - eller hvorfor ikke tapetsere en vegg? Finner du en farge du faller for, i et blad eller på tekstil, kan du ta den med til konsulenter fra “Malberg” malerfirma. Ut fra en maling få den samme fargen.