Hus OPPUSSING & RENOVERING priser i Norge

Bergens byggmester Malberg arrangerer kampanje - 20% rabatt på alle byggtjenester i Bergen, Askøy, Os og Sotra

VELG BYGGTJENESTER TYPE FOR Å SE PRISER

TAK VEGG GULV

ANNET ARBEID

Bestill BYGGMESTER ARBEID for timepris

(MVA 25% inkludert i pris)

MALER

kr 590,-/time

FLISLEGGER

kr 590,-/time

TØMRER

kr 590,-/time

HJELPEMANN

kr 520,-/time


TAPETSERING

kr 590,-/time

SPARKLING

kr 590,-/time

KONTROL

kr 540,-/time

NØKKELFERDIG

kr 590,-/time


 GULVLEGGING - GULV OPPUSSING & RENOVERING PRISER FOR 2023 ÅR

Verdien av arbeide Enhet Pris NOK
1 Demontering av betonggulv kv.m 330,-
2 Demontering av armert betonggulv kv.m 430,-
3 Demontering av sementrør kv.m 170,-
4 Demontering av tregulv kv.m 170,-
5 Demontering av gammel parkett kv.m 170,-
6 Demontering av gulvlister l.m 40,-
7 Demontering av gammelt ikke-limt belegg kv.m 60,-
8 Demontering av gammelt limt belegg kv.m 180,-
9 Demontering av gamle underlaget (hardboard, kryssfiner) kv.m 130,-
10 Betong (sement-sand) nivå fra 10 m2 (til 100 mm tykk) kv.m 520,-
11 Betong (sement-sand) nivå til 10 m2 (til 100 mm tykk) kv.m 590,-
12 Installasjon av beacons kv.m 60,-
13 Betongforsterkning med metall (sement-sand) kv.m 170,-
14 Gulv behandling med antiseptisk beskyttelse kv.m 50,-
15 Leveling med selvnivå forbindelse (2 - 50 mm) kv.m 310,-
16 Gulvkryssfiner, sponplater på tregulv uten justering fra 10 m2 kv.m 260,-
17 Gulvkryssfiner, sponplater på tregulv uten justering til 10 m2 kv.m 330,-
18 Glvkryssfiner, sponplater på betonggulv uten justering fra 10 m2 kv.m 260,-
19 Gulvkryssfiner, sponplater på betonggulv uten justering til 10 m2 kv.m 330,-
20 Varming av gulv med ekspandert leire (lagtykkelse til 80 mm) kv.m 100,-
21 Parkett gulvbelegg på lim og nagler (på ferdige basen) fra 10 m2 kv.m 840,-
22 Parkett gulvbelegg på lim og nagler (på ferdige basen) til 10 m2 kv.m 910,-
23 Parkett gulvbelegg fra click paneler, laminatgulv på den ferdige basen kv.m 390,-
24 Parkett sparkling inkl. slipping kv.m 260,-
25 Parkettlakkert belegg i 1 lag kv.m 130,-
26 Maling av gulvlister l.m 90,-
27 Gulv vanntetting enhet kv.m 130,-
28 Vanntetting hjørner med glassfiber tape l.m 100,-
29 Liming av linoleumgulv, tepper fra 10 m2 kv.m 260,-
30 Liming av linoleumgulv, tepper til 10 m2 kv.m 330,-
31 Sveising av linoleum søm l.m 460,-
32 Montering av gulvlister (plast) l.m 130,-
33 Montering av gulvlister (tre) l.m 190,-
34 Installasjon av profilgrenser l.m 270,-
35 Montering av plankgulvet på ferdige bjelke kv.m 260,-
36 Bjelke montering fra 10 m2 kv.m 190,-
37 Bjelke montering til 10 m2 kv.m 240,-
38 Flytende gulv (2 - 70 mm) kv.m 390,-
39 Belegg av "kommersielt" linoleum på lim kv.m 190,-

   Bestill gulvlegging nå med 5% rabatt

Jeg vil ha rabatt, kontakt meg!


Malberg.no er en anerkjent og pålitelig leverandør av reparasjonstjenester og gulvforbedring i Bergen by i Norge. Med flere tiår med erfaring og et stort utvalg av tjenester, har Malberg.no blitt en foretrukket leverandør for mange mennesker i Bergen som ønsker å forbedre sine hjem eller arbeidsplasser uten å måtte bruke mye penger.

Bergen by er kjent for sin vakre arkitektur og historiske bygninger, men mange av disse bygningene trenger reparasjon og vedlikehold. Malberg.no tilbyr en rekke tjenester som kan bidra til å forbedre og gjenopprette disse bygningene til sin tidligere prakt. De tilbyr tjenester som maling og reparasjon av vegger, tak og gulv, samt renovering av kjøkken og bad.

En av de mest populære tjenestene som Malberg.no tilbyr, er gulvforbedring. Gulv er en viktig del av ethvert hjem eller arbeidsplass, og et slitent eller skadet gulv kan ødelegge hele utseendet til et rom. Malberg.no tilbyr gulvforbedringstjenester som sliping, lakkering og oljing, som kan bidra til å gjenopprette et gulv til sin tidligere skjønnhet. De tilbyr også reparasjonstjenester for gulv som er skadet eller har blitt påvirket av fuktighet.

En annen tjeneste som Malberg.no tilbyr, er reparasjon av tak og vegger. Tak og vegger er en viktig del av et hjem eller arbeidsplass, og skader på disse områdene kan føre til fuktighet og andre problemer. Malberg.no kan hjelpe med å reparere tak og vegger som har blitt påvirket av fuktighet eller skader, og kan også tilby malingstjenester for å forbedre utseendet på disse områdene.

Malberg.no tilbyr også renoveringstjenester for kjøkken og bad. Kjøkken og bad er to av de mest brukte områdene i ethvert hjem eller arbeidsplass, og det er viktig å sørge for at de er funksjonelle og estetisk tiltalende. Malberg.no kan hjelpe med å renovere kjøkken og bad ved å tilby tjenester som maling, flislegging, rørlegging og elektriske arbeid.

En av de største fordelene med å bruke Malberg.no er at de tilbyr lave priser for alle sine tjenester. Malberg.no forstår at mange mennesker i Bergen ønsker å forbedre sine hjem eller arbeidsplasser, men kanskje ikke har råd til å bruke mye penger på reparasjoner og renoveringer. Derfor tilbyr Malberg.no rimelige priser på alle sine tjenester, uten å gå på kompromiss med kvaliteten på arbeidet.

Malberg.no har et stort utvalg av tjenester som kan hjelpe deg med å forbedre og gjenopprette ethvert rom eller bygning i Bergen by. Fra reparasjon av tak og vegger til gulv.La din indre håndverker blomstre med Malberg.no – din pålitelige partner for selvutført polreparasjon og polrestaurering. Vår dedikasjon til kvalitet og nyskapende tilnærminger vil gi deg selvtilliten du trenger for å takle selv de mest utfordrende polrenoveringsprosjektene. Vår omfattende kunnskapsbase, som ikke finnes andre steder på internett, vil hjelpe deg med å ta kontroll over ditt hjemmemiljø på en måte du aldri trodde var mulig. Malberg.no gir deg tilgang til de mest effektive verktøyene og metodene som vil gi deg imponerende resultater, selv om du er nybegynner på området.

Vi vet at mange mennesker føler seg overveldet av tanken på polreparasjon og polrestaurering. Derfor har vi designet vår veiledning for å være lett forståelig, selv for de uten tidligere erfaring. Gjennom trinnvise instruksjoner og illustrasjoner vil du bli guidet gjennom prosessen med letthet. En annen unik fordel ved å velge Malberg.no er vår kundefokuserte tilnærming. Vi er alltid tilgjengelige for å besvare spørsmålene dine og gi personlig støtte gjennom hele polrenoveringsreisen din. Vi bryr oss om dine behov og vil gjøre alt vi kan for å sikre at du lykkes med ditt prosjekt.

Ikke la bekymringer for kostnader og håndverkertjenester hindre deg i å forvandle ditt hjem til et vakkert og funksjonelt rom. Med Malberg.no vil du oppdage den tilfredsstillelsen det gir å mestre kunsten av polreparasjon og polrestaurering selv. Utforsk vårt nettsted i dag og bli inspirert av våre eksklusive ideer og eksperttips. Malberg.no er mer enn bare en leverandør av informasjon; vi er din pålitelige veileder på veien til en forbedret livsstil gjennom hjemmeprosjekter du utfører med stolthet.

Gjør din polforbedring til en suksesshistorie med Malberg.no som din pålitelige partner. Ikke vent lenger – ta tak i muligheten til å skape et vakkert og funksjonelt hjem med dine egne hender. Malberg.no er her for å veilede deg, inspirere deg og støtte deg gjennom hvert skritt av din polrenoveringsreise. Velkommen til en verden av kreativitet og mestring – velkommen til Malberg.no!

  Har du spørsmål eller problemer knyttet til gulvlegging, gulv oppussing og renovering byggtjenester i Askøy, Bergen, Fjell og Os? Kontakt oss gjerne via SMS på 98 48 00 78 eller send epost til info@malberg.no