Hus OPPUSSING & RENOVERING priser i Norge

Bergens byggmester Malberg arrangerer kampanje - 20% rabatt på alle byggtjenester i Bergen, Askøy, Os og Sotra

VELG BYGGTJENESTER TYPE FOR Å SE PRISER

TAK VEGG GULV

ANNET ARBEID

Bestill BYGGMESTER ARBEID for timepris

(MVA 25% inkludert i pris)

MALER

kr 590,-/time

FLISLEGGER

kr 590,-/time

GIPSMESTER

kr 590,-/time

HJELPEMANN

kr 520,-/time


TAPETSERING

kr 590,-/time

SPARKLING

kr 590,-/time

KONTROL

kr 540,-/time

NØKKELFERDIG

kr 590,-/time


 TAK OPPUSSING OG RENOVERING PRISER FOR 2023 ÅR

Verdien av arbeide Enhet Pris NOK
1 Demontering av tretakdekk kv.m 330,-
2 Fjerning av stucco lister og smykker l.m 90,-
3 Demontering av tak fra gipsplater kv.m 150,-
4 Armstrong type tak demontering kv.m 120,-
5 Demontering av lettak kv.m 130,-
6 Fjerne tapeter fra taket kv.m 70,-
7 Tak grunning i et lag kv.m 50,-
8 Tak grunning i et lag (tre) kv.m 230,-
9 Nivå med gips stucco (5 - 30 mm) kv.m 430,-
10 Utvendig tre tak vasking kv.m 110,-
11 Montering av stucco beacons kv.m 70,-
12 Stucco tak på beacons (10 - 50 mm) kv.m 780,-
13 Sparkle tak i 1 lag inkl. sliping (0.5 - 5 mm) kv.m 450,-
14 Sparkle tak i 2 lag inkl. sliping (1 - 7 mm) kv.m 650,-
15 Gammel stucco demontering kv.m 110,-
16 Tak behandling med antiseptisk beskyttelse kv.m 90,-
17 Gipsplater tak sparkling med papir tape og sliping kv.m 530,-
18 Installasjon av hengende tak fra 10 m2 kv.m 450,-
19 Installasjon av hengende tak til 10 m2 kv.m 590,-
20 Montering av takfliser fra 10m2 kv.m 320,-
21 Montering av takfliser til 10m2 kv.m 450,-
22 Montering av polyuretan takuttak stk. 440,-
23 Maling tak i 2 lag med vann emulsjon (sparkel) kv.m 190,-
24 Maling tak i 2 lag med vann emulsjon (tapeter) kv.m 190,-
25 Maling tak i 2 lag med vann emulsjon (tre) kv.m 480,-
26 Maling tak i 2 lag med vann emulsjon inkl. sliping (tre) kv.m 760,-
27 Maling tak i 2 lag med oljemaling (tre) kv.m 720,-
28 Maling tak i 2 lag med oljemaling inkl. sliping (tre) kv.m 980,-
29 Liming av forsterkende mesh kv.m 70,-
30 Tak tapetsering (glasfiber tapeter) kv.m 320,-
31 Tak tapetsering (kombinert tapeter) kv.m 390,-
32 Tak tapetsering (silke, tråd, stoff tapeter VIP klasse) kv.m 500,-
33 Paneler, clapboard tak instalering fra 10 m2 kv.m 390,-
34 Paneler, clapboard tak instalering til 10 m2 kv.m 520,-
35 Takbekledning med gipsplater til 10 m2 kv.m 550,-
36 Takbekledning med gipsplater fra 10 m2 kv.m 930,-
37 Takbekledning med gipsplater i 2 lag til 10 m2 kv.m 1300,-
38 Takbekledning med gipsplater i 2 lag fra 10 m2 kv.m 1130,-
39 Termisk isolasjon av tak med isolerende materiale kv.m 170,-
40 Demontering og montering tak inventar for hengende lysekroner og lamper stk. 150,-
41 Montering av takbokser fra gipsplater l.m 1640,-
42 Speil takmontering stk. 600,-

   Bestill tak oppussing nå med 5% rabatt

Jeg vil ha rabatt, kontakt meg!


Taket er en av de viktigste delene av en bygning, og det spiller en avgjørende rolle i å beskytte bygningen mot elementene. Taket beskytter mot regn, snø, vind og sol, og sørger for at bygningen er trygg og komfortabel. Men taket er også en del av bygningens estetikk og utseende, og det kan være en viktig faktor i å tiltrekke seg potensielle kunder eller leietakere.

Hvis taket ditt er gammelt, skadet eller i dårlig stand, kan det være på tide å renovere eller bygge et nytt tak. Dette kan være en stor investering, men det kan også være en mulighet til å forbedre utseendet og funksjonaliteten til bygningen din. Entreprenøren Malberg.no kan hjelpe deg med å renovere eller bygge taket i ulike rom og bygninger i Bergen by.

Malberg.no har mange års erfaring med å jobbe med tak i ulike typer bygninger, fra boliger til kommersielle bygninger. De har en sterk tro på å gi kundene sine en førsteklasses opplevelse, og de har et bredt spekter av tjenester som kan tilpasses etter behovene til hver enkelt kunde. De tilbyr tjenester som takreparasjon, taklegging, taktekking og takisolering.

Takreparasjonstjenester inkluderer reparasjon av taktekking, reparasjon av takrenner og takvinduer, og reparasjon av taklekkasjer. Takleggingstjenester inkluderer legging av nye takbelegg, reparasjon av gamle takbelegg, og legging av takbelegg på flate tak. Taktekkingstjenester inkluderer legging av takplater, takshingel, og andre typer taktekking. Takisoleringstjenester inkluderer isolering av loft og tak, noe som kan redusere varmetap og energikostnader.

Malberg.no kan også hjelpe deg med å designe og bygge et nytt tak fra grunnen av. Dette inkluderer å velge materialer, planlegge taket, og utføre byggearbeidet. De kan tilby en rekke forskjellige typer tak, inkludert skråtak, flate tak og buede tak. De kan også hjelpe deg med å velge riktig type taktekking og isolasjon for din spesifikke bygning og dine spesifikke behov.

Malberg.no forstår at renovering eller bygging av tak kan være en stor investering, og de vil sørge for å gi deg en nøyaktig prisestimering før arbeidet begynner. De vil også gi deg råd om finansiering og betalingsplaner, slik at du kan få den hjelpen du trenger uten å måtte belaste økonomien din.

Malberg.no er opptatt av kvalitet og håndverk, og de bruker kun de beste materialene og teknikkene i sine prosjekter. De har en sterk tro på å levere arbeid av høy kvalitet, og de vil jobbe hardt for å sikre at du vil få den beste servicen og holdningen til din byggetjenestebestilling i Bergen.


BYGGMESTRENES HEMMELIGHETER FOR POTELJE-PERFEKSJON

Malberg.no tar deg med på en unik reise inn i byggmestrenes verden av potelje-renovering. I denne omfattende retningslinjen vil vi avsløre noen av våre mesternes hemmeligheter for å perfeksjonere ditt potensielle potelje, uten å måtte søke profesjonell hjelp.

Planlegging og Forberedelse: Før du setter i gang med potelje-renovering, er det viktig å ha en nøye gjennomtenkt plan. Våre mestere anbefaler grundig måling og analyse av takets tilstand før du går i gang. Bygg et solid fundament med nøye konstruerte karkasser som gir den nødvendige støtten for ditt potensielle potelje.

Eksperimentelle Teknikker: Malberg.no's mestere utforsker sjelden brukte teknikker som gjør potelje-renovering til en kunstform. Gjennom nøyaktig tilpasning og faglig kompetanse skaper vi enestående resultater som vil imponere selv de mest kresne øyne.

Materialvalg: Valg av riktig materiale er avgjørende for et vellykket potelje-prosjekt. Malberg.no tilbyr et bredt utvalg av materialer, inkludert premium regipsplater som gir en glatt og feilfri overflate for ditt potelje.

Praktiske Tips: For de som ønsker å ta tak i potelje-renovering selv, tilbyr Malberg.no praktiske tips og trinn-for-trinn instruksjoner. Våre mestere deler sin ekspertise, slik at du kan oppnå en profesjonell finish med dine egne hender.

Kreativ Estetikk: Potelje-renovering er mer enn bare teknikk, det er også kunst. Våre mestere utforsker sjeldne fargesammensetninger og mønstre for å gi ditt potelje en unik estetisk appell.

Malberg.no forstår at noen ønsker å ta utfordringen med potelje-renovering på egen hånd. Derfor tilbyr vi en omfattende retningslinje for å hjelpe deg med å oppnå en perfeksjonert potelje. Men for de som foretrekker å overlate jobben til ekspertene, tilbyr Malberg.no konkurransedyktige priser og profesjonelle tjenester for potelje-renovering.

Utforsk vår hjemmeside malberg.no for mer informasjon om våre tjenester og priser. Våre mestere står klare til å hjelpe deg med å skape enestående poteljer som vil gi ditt hjem en ny dimensjon av skjønnhet og stil. Velg Malberg - ditt ultimate valg for potelje-perfeksjon og byggmester-ekspertise.


MESTERMALERENS HEMMELIGHETER FOR PERFEKT POTENSIELL POTELJE

Når det gjelder potensiell potelje, finnes det få som kan måle seg med Malberg.no's uovertrufne ekspertise innen renovering og restaurering av tak og vegger. I denne unike retningslinjen vil vi avsløre noen av våre ekspertverkmaleres hemmeligheter for å perfeksjonere ditt hjemmets tak og vegger, uten å måtte bestille profesjonelle tjenester.

Forberedelse: Det første skrittet mot et feilfritt resultat er en omhyggelig forberedelse. Sørg for å fjerne eventuelle løse gipsplater eller uregelmessigheter i taket, og rengjør overflaten grundig. Malberg.no anbefaler også å beskytte gulvet og møbler med dekkplast for å unngå søl.

Sjeldne teknikker: Våre mestermalere har perfeksjonert sjeldne teknikker som gjør potensielle poteljer til visuelle mesterverk. En av disse teknikkene inkluderer bruk av spatel for å oppnå en jevn overflate før påføring av maling. På denne måten skaper vi en helt glatt overflate som vil etterlate selv de mest kresne beundrere målløse.

Grunning: Å velge riktig grunning er en essensiell del av prosessen. Malberg.no anbefaler en spesiell grunning for tak og vegger som gir en perfekt base for maling og sikrer en langvarig og feilfri finish.

Vakre nyanser: Valg av farger er en kunst i seg selv, og våre mestermalere er eksperter på å kombinere sjeldne fargesammensetninger for å skape enestående effekter på tak og vegger. Utforsk Malberg.no's fargespekter for å finne den perfekte nyansen som vil gi ditt hjem et unikt preg.

Delikate detaljer: For de som ønsker å legge til et snev av luksus, tilbyr Malberg.no unike malerkunstnere som kan skape delikate detaljer som rosetter og mønstre på tak og vegger. Disse kunstverkene vil legge til en subtil eleganse til ethvert rom.

Selv om Malberg.no er kjent for å tilby enestående malertjenester av høyeste kvalitet, forstår vi at noen ønsker å ta tak i sine egne renoveringsprosjekter. Vår unike retningslinje er utformet for å gi deg innsikt i våre mestermaleres hemmeligheter, slik at du kan oppnå en profesjonell finish med dine egne hender.

For de som foretrekker å overlate jobben til ekspertene, tilbyr Malberg.no konkurransedyktige priser og et bredt spekter av tjenester for tak og vegger. Besøk www.malberg.no for å få en oversikt over våre priser og tidligere prosjekter.

Uansett om du velger å ta tak i prosjektet selv eller benytte deg av våre profesjonelle tjenester, er Malberg.no ditt ultimate valg for perfeksjonering av potensielle poteljer. Utforsk vår hjemmeside og la oss hjelpe deg med å skape drømmehjemmet ditt til en pris du vil elske.


  Har du spørsmål eller problemer knyttet til gipstak, tak oppussing & renovering byggmester tjenester: maling, sparkling, gipstak montering i Askøy, Bergen og Fjell? Kontakt oss gjerne med SMS på 98 48 00 78 eller send epost til info@malberg.no