Hus OPPUSSING & RENOVERING priser i Norge

Bergens byggmester Malberg arrangerer kampanje - 20% rabatt på alle byggtjenester i Bergen, Askøy, Os og Sotra

VELG BYGGTJENESTER TYPE FOR Å SE PRISER

TAK VEGG GULV

ANNET ARBEID

Bestill BYGG ARBEID for timepris

MALER

kr.350,-/time

FLISLEGGING

kr.350,-/time

GIPSMESTER

kr.350,-/time

HJELPEMANN

kr.250,-/time


TAPETSERING

kr.350,-/time

SPARKLING

kr.350,-/time

KONTROL

kr.300,-/time

NØKKELFERDIG

kr.350,-/time


 ANDRE BYGGTJENESTER PRISER FOR 2023 ÅR (*uten MVA)

Verdien av arbeide Enhet Pris NOK
1 Papirkurv rekkefølge stk. -
2 Laster en container i et hus med heis stk. 1790,-
3 Laster en container i et hus uten heis etasje 780,-
4 Søppelfjerning (løpende) stk. 1790,-
5 Installasjon av ferdigstilt buer pris 20%
6 Installasjon av dekorative trekonstruksjoner (rister, mezzaniner, stativer) pris 20%
7 Installasjon av trekonstruksjoner som dekker vannforsyning og avløpsrør (kan fjernes) l.m 130,-
8 Lossing og skrensing av byggematerialer ton 780,-
9 Installasjon av takskjegg l.m 180,-
10 Tilbehør Installasjon stk. 130,-

   Bestill oppussing nå med 5% rabatt

Jeg vil ha rabatt, kontakt meg!


Bergen er en by med en rik historie og kultur, og dette gjenspeiles i mange av bygningene som finnes i området. Enten det er boliger, kontorer eller butikklokaler, er det viktig at disse bygningene er i god stand og holder seg oppdatert i takt med moderne standarder. Det kan imidlertid være en kostbar prosess å gjøre oppussing og etterbehandling av bygninger, og det er derfor viktig å finne en entreprenør som kan tilby kvalitetsarbeid til lave priser.

En av de beste entreprenørene i Bergen som tilbyr dette er Malberg.no. Med sin lange historie i bransjen og ekspertise på området, har de et rykte på seg for å levere høy kvalitet og profesjonelt arbeid til konkurransedyktige priser. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer renovering og etterbehandling som Malberg.no tilbyr, og hvordan du kan bestille deres tjenester til lave priser.

Renovering av boliger og næringslokaler

Enten du eier en bolig eller en næringsbygning, er det viktig å opprettholde god standard og holde bygningen oppdatert. Malberg.no tilbyr et bredt spekter av renoveringstjenester, inkludert totalrenovering av boliger og næringslokaler, tilbygg, ombygging og oppgradering av eksisterende fasiliteter.

Totalrenovering av boliger

Malberg.no tilbyr totalrenovering av boliger, fra grunnarbeid og ombygging til etterbehandling og installasjon av interiørdesignelementer. De kan tilby råd og veiledning om hvordan man kan maksimere plassen og forbedre funksjonaliteten i et hjem, og gir også muligheter for å legge til moderne funksjoner som smarte hjem-teknologier og energieffektive enheter.

Tilbygg og ombygging av eksisterende bygninger

Hvis du ønsker å legge til ekstra plass til hjemmet ditt eller bedriften din, kan Malberg.no tilby tilbygg og ombygging av eksisterende bygninger. De kan hjelpe deg med å utvide og optimalisere plassen, samtidig som de tar hensyn til eksisterende arkitektur og stil.

Oppgradering av eksisterende fasiliteter

Enten det er å installere nye vinduer og dører, legge til isolasjon eller oppgradere ventilasjonssystemene, kan Malberg.no hjelpe deg med å oppgradere eksisterende fasiliteter for å forbedre bygningens effektivitet og energieffektivitet. Dette kan også bidra til å redusere strømregningen og gjøre boligen eller næringsbygningen mer miljøvennlig.

Renovering av kjøkken og bad

Kjøkken og bad er to av de viktigste rommene i ethvert hjem eller næringsbygg. Malberg.no kan hjelpe deg med å renovere disse områdene for å maksimere funksjonaliteten og estetikken.


  Har du spørsmål eller problemer knyttet til andre Malberg Byggmester byggtjenester i Askøy, Bergen, Fjell og Os? Kontakt oss gjerne via SMS på 98 48 00 78 eller send epost til info@malberg.no