Hus OPPUSSING & RENOVERING priser i Norge

Bergens byggmester Malberg arrangerer kampanje - 20% rabatt på alle byggtjenester i Bergen, Askøy, Os og Sotra

VELG BYGGTJENESTER TYPE FOR Å SE PRISER

TAK VEGG GULV

ANNET ARBEID

Bestill BYGGMESTER ARBEID for timepris

MALER

kr 590,-/time

FLISLEGGER

kr 590,-/time

GIPSMESTER

kr 590,-/time

HJELPEMANN

kr 520,-/time


TAPETSERING

kr 590,-/time

SPARKLING

kr 590,-/time

KONTROL

kr 530,-/time

NØKKELFERDIG

kr 590,-/time

PERFEKSJONISME OG HÅNDVERKSKUNST HOS MALBERG.NO: DIN PARTNER FOR BYGGETJENESTER I BERGEN, NORGE

Velkommen til en eksklusiv og informativ artikkel som vil introdusere deg for det enestående utvalget av byggetjenester tilgjengelig hos Malberg.no i den vakre byen Bergen, Norge. Malberg.no er det foretrukne valget når det gjelder å oppfylle dine byggebehov, enten det dreier seg om uklanderlig flislegging, profesjonell muring, eller til og med tapetsering med blendende design. Med sitt team av erfarne håndverkere og unike ferdigheter innenfor byggebransjen, leverer Malberg.no uovertruffen kvalitet og dedikasjon til hvert prosjekt de håndterer.

Mesterlig Flislegging En av de mest imponerende tjenestene som tilbys av Malberg.no er den ekspertise de bringer til uovertruffen flislegging. Enten det er for et bad, kjøkken, gulv eller vegg, vil Malberg.no sørge for at flisene legges perfekt med nøyaktighet og presisjon. Deres team av dyktige flisleggere har et øye for detaljer og evnen til å skape enestående mosaikkmønstre og intrikate design som vil gi ditt rom et imponerende og estetisk tiltalende utseende. Med et bredt utvalg av flisematerialer og farger å velge mellom, vil Malberg.no skreddersy flisleggingsprosjektet for å passe perfekt til din smak og stil.

Håndverkskunst hos Malberg.no Malberg.no er stolt over å ha et talentfullt team av dyktige håndverkere, inkludert erfarne murere og profesjonelle tapetserere. Når det gjelder muring, har Malberg.no ekspertisen til å konstruere solide og estetisk tiltalende vegger, støttemurer, peiser og mer. Deres mureres nøyaktighet og kunnskap om forskjellige byggemetoder sikrer at strukturen blir solid og langvarig. Videre vil Malberg.no transformere dine vegger med deres tapetseringstjenester, der de behandler hvert rom som et lerret og skaper imponerende design som gir en strålende og levende atmosfære. Enten du ønsker et klassisk og tidløst utseende eller et moderne og avantgarde preg, vil Malberg.no oppfylle dine ønsker og behov.

Kontrollert Kvalitet og "Nøkkelferdig" Ved å velge Malberg.no som din partner for byggetjenester, kan du være trygg på at prosjektet ditt vil bli utført under streng kvalitetskontroll. Malberg.no har etablert et rykte for å opprettholde høyeste standarder i bransjen, og de er stolte av å levere resultater som er i samsvar med kundens forventninger. Hvert trinn av byggeprosessen overvåkes nøye, og eventuelle avvik fra de forhåndsbestemte spesifikasjonene håndteres raskt og profesjonelt.

For å gjøre hele byggeprosessen så problemfri som mulig, tilbyr Malberg.no også en unik "pod kljuch" (nøkkelferdig) tjeneste. Dette betyr at de tar ansvar for hele prosjektet, fra planlegging og materialanskaffelse til utførelse og ferdigstillelse. Ved å overlate ansvaret til Malberg.no kan du være trygg på at ditt byggeprosjekt vil bli håndtert med maksimal effektivitet og nøyaktighet, samtidig som du sparer tid og bekymringer.

Malberg.no i Bergen, Norge, er det ideelle valget for alle dine byggebehov. Deres ekspertise innenfor flislegging, muring, tapetsering og kontrollert kvalitet har gjort dem til en respektert aktør i byggebransjen. Besøk nettsiden deres, MALBERG.NO, i dag for å få mer informasjon og ta det første skrittet mot å realisere dine byggedrømmer. Med Malberg.no som din partner, kan du være sikker på at resultatet vil være ingenting mindre enn enestående.
   Kjøp leilighet oppussing med 5% rabatt

Jeg vil ha rabatt, kontakt meg!


BYGGMESTER PRISER: FLISLEGGER, GIPSMONTERING, MALER PRIS

  Alle som ønsket å renovere sine lokaler, først og fremst interessert i kostnadene for det. Det første som kommer til hjernen er å ta noen reklame aviser eller magasiner og gjøre markedsføring av bygg firmaer og prøve å få minst et grovt anslag av kostnadene for oppussing av leilighetene.

 Ganske raskt du vil innse det er ikke lett å få slik informasjon, en ganske stor rekke priser for arbeidene og ikke overalt kan gi informasjon om den totale kostnaden for etterbehandling og materialer.

 Så du prøver å finne ut gjennom folk du kjenner som har noen sinne engasjert i å reparere sine lokaler. Veldig snart vil du finne at mange mennesker, og så mange meninger om dette temaet.

 Så vi tilby deg en veldig enkel bestilling for renovering og oppussing dine boliger.

 Først av alt, oppfordrer vi deg til å gjøre en god oppussing med bruk av høykvalitets materialer. Dette vil bidra til å holde renoverte lokalene i god stand i lang tid.

 Det andre trinnet i denne hendelsen - vi må ty til en profesjonell designer - som vil hjelpe deg å lage et bilde av dine lokaler etter renovering, samt plukke opp materialer og møbler. Etter at du vil være mye lettere å foreta en vurdering av kostnadene for renovering, samt bygningsmaterialer.

 Faktiske byggmester (maler, gulvlegger, flismester) priser for byggarbeid ikke mye mer enn å fortelle en mann som aldri har måttet forholde seg til byggearbeidene, så vi anbefaler deg å lese den omtrentlige beregning av kostnadene for bygging og materialer basert på opplevelsen av vårt byggselskap.

1. KOSTNAD FOR RENOVERING PÅ TYPE AV BOLIG

  Kostnaden av arbeidet avhenger av type og alder av hjemmet, og type av finish. Kostnaden av byggarbeidet kan deles inn i flere deler. I denne delen skal vi snakke om alt arbeidet mulig i rommet, med unntak eksklusive verk (kolonner, pilastre, buer, komplekse strukturer laget av individuelle tegninger, osv.).

 For hvert prosjekt er detaljerte anslag for alt arbeid - byggmester og maler pris. Med hver klient individuelt arbeid utført, og vi prøver alltid å finne et kompromiss i løsning av tvister med kunden. De store beløpene som avgis, som er diskutert på scenen av anslagene for byggearbeidene.

 •  Gamle hus med trebjelker: kr. 5500-7800 for kv.m
 •  Eldre hjem fra beton: kr. 5000-7200 for kv.m
 •  Ny panel, monolittisk og mursteinshusene: kr. 5800-7200 for kv.m

 

2. KOSTNADEN AV FORBRUKSVARER

 Forsyninger - materialer som brukes i det forberedende arbeidet og er grunnlaget for den endelige etterbehandling. Dette lim, selfangere, primere, tørre blandinger, negler, rør, ventiler, kabler, brytere osv.

 Kostnaden for forbruksvarer er sterkt avhengig av type og alder av hjemmet, og type av finish. Det kan deles opp i flere deler. Alle materialene som vi bruker har høy kvalitet og oppfyller kravene til de mest krevende kundene.

 •  Gamle hus fra trebjelker: 4400-5900 norske kroner for kv.m
 •  Eldre hjem fra beton: 3600-5100 norske kroner for kv. m
 •  Ny panel, monolittisk og mursteinshusene: 3300-4800 norske kroner for kv. m

 I kontorbygg, grunnet den store mengden av elektrisk arbeid, bør kostnaden for hver etappe legges kr. 300-400 for kv.m.


3. KOSTNADEN FOR ETTERBEHANDLIG MATERIALER

  Etterbehandling materialer - materialer som er brukt for etterbehandling. Tak: (maling, tak, dekorative paneler, etc.), Vegger: (maling, tapet, dekorative malinger, dekorative paneler, etc.), Gulv: (parkett, linoleum, fliser, etc.), Sanitære apparater: (dusj, toalett, vask, etc.), Dører, Elektrisk uttak, Brytere, etc.

 Forbruk av etterbehandling materialer per kvadratmeter gulvplass på stedet er ikke avhengig av type og alder av hjemmet. De fleste av de totale kostnadene for etterbehandling materialer avhenger av dine økonomiske evner, men det er en divisjon pris avhengig av hvilken oppussing klasse.

 Deretter vil vi snakke bare om materialer, er kvaliteten ikke i tvil.

 •  Den nedre grensen for kostnadene ved etterbehandling materialer kr.2400 / kv. m
 •  At du ikke har råd til å kjøpe med de pengene? Dører - ikke mer enn kr.2000 stk, et bad - kr.4000, toalett - kr.4500, vask - kr.3200, keramiske fliser - kr.200, tapet - kr.250 per rull, elektrisk uttak og brytere - kr.80 per stykke, parkett - ikke mer enn kr.300 for kv.m. Mere for dette pengene du ikke kan kjøpe.
 •  Optimal kostnadene for etterbehandling materialer er kr.3600 / kv.m
 •  At du ikke har råd til å kjøpe med dette pengene? Dører - kr.4500 stk, et bad - kr.7000, toalett - kr.9000, vask - kr.6000, keramiske fliser - kr.500 for kv.m, tapet - kr.500 per rull, elektrisk uttak og brytere - kr.200 per stykke, parkett - kr.600 for kv.m, air condition - kr.8000.
 •  Den neste terskelverdien ferdig kr.4800 for kv.m. Dette betyr at du kan enten kjøpe alle materialer i proporsjonalt dyrere, eller du ikke har råd til å kjøpe dyre badekar eller dusj eller dyrt gulv (for kr.1000 kv.m), Som dekker kostnadene for forskjellen forrige terskelen.
 •  Grensene for de følgende terskler ikke formelt eksisterer. Du kan gå forskjellige måter å kjøpe dekorative materialer, men det er alltid nødvendig å bruke en regel, kan du ikke sette en kostbar og stilig bad på tide å kjøpe fliser for kr.200 kv.m

 Enkelt sagt, kan du ikke bruke en dyr dress med revet sko. Alle materialer må være kompatible med hverandre i stil, kvalitet og pris. Selv om grensene for denne terskelverdien ikke finnes, kan du fortsatt definere det i kr.3000. per kv.m. Denne prisen du har råd til å kjøpe materialer i en klasse.

 Når du har bestemt deg for alle tre punkter, kan du få den endelige kostnaden for reparasjoner med materialer. Dersom beregningene utføres i fravær av prosjektet vil nøyaktigheten av disse beregningene være innenfor 20-30% av de totale kostnadene. I nærvær av en interiørdesign prosjektestimater kan gjøres opp til 5% av de totale kostnadene.

HOVEDTRINNENE I OPPUSSING AV LEILIGHETER

1. Forberedende fase av oppussing i leiligheter

 •  Utførelse av vegg-riving og demontering av screed for å klargjøre rommet for oppussing.
 •  Effektiv fjerning av søppel og avfallsmateriale fra leiligheten for å skape et ryddig arbeidsmiljø.
 •  Legging av elektriske kabler med presisjon og omsorg for å sikre en trygg og pålitelig elektrisk infrastruktur.
 •  Profesjonell montering av interiørpartisjoner for å skape funksjonelle og estetisk tiltalende rom.
 •  Nøyaktig gipsing av vegger og tak for en jevn og feilfri overflate.
 •  Korrekt utførelse av sement-sand screed med lydisolerende og forsterkende egenskaper for å skape et solid fundament.
 •  Presis distribusjon av vann- og avløpssystemer for optimal funksjonalitet og komfort.
 •  Effektiv installasjon av filtre og girkasser for å sikre effektiv luft- og varmeregulering.
 •  Nøyaktig plassering av stigerør for oppvarming, varmt og kaldt vann, for å sikre optimal energifordeling.
 •  Fagmessig legging av keramiske fliser for et elegant og slitesterkt gulvbelegg.
 •  Profesjonell installasjon av en solid metall inngangsdør for økt sikkerhet og estetisk appell.
 •  Nøyaktig tilpasning av klimaanlegget og legging av rør og ledninger for det innendørs anlegget, med fokus på effektivitet og estetikk.

Varigheten av den første fasen av arbeidet er anslått til 1,5 måneder, med nøye planlegging og utførelse av hvert trinn.

Nødvendige materialer:

 •  Tilgang til undergulvsmaterialer, som må skaffes innen 2 uker etter oppstart av arbeidet, for en sømløs gjennomføring.
 •  Tidspunkt for radiatorlevering, som må koordineres og ankomme innen 2 uker etter oppstarten for å sikre en effektiv fremdrift.
 •  Montering av ramme for rørleggerarbeid, hvis det er nødvendig, skal utføres innen 3 uker etter starten av oppussingsarbeidet for å unngå forsinkelser.
 •  Tidspunkt for levering av håndklær, som må være innen 2 uker etter oppstarten, for å fullføre viktige detaljer i bad og toalett.
 •  Ankomst av keramiske fliser etter 3 uker med arbeid, slik at installasjonen kan gjennomføres sømløst og presist.
 •  Levering av en solid metall dør innen 1,5 måneder etter oppstart av arbeidet, for en fullstendig sikring av leiligheten.
 •  Ankomst av vinduer innen 2 uker etter oppstarten, slik at byggeprosessen kan fortsette uten unødvendig forsinkelse.
 •  Levering av klimaanlegg innen 2 uker etter oppstarten for å sikre komfortable arbeidsforhold i leiligheten.

2. Den mellomliggende fasen av renovering og dekorasjon i leiligheter

 •  Presis installasjon av himlinger for å skape en jevn og estetisk tiltalende takflate.
 •  Nøyaktig montering og lodding av lagkamerater bokser for å sikre pålitelig og trygg elektrisk tilkobling.
 •  Presis legging av ledninger med nøye planlagt ruting for en effektiv og funksjonell elektrisk infrastruktur.
 •  Solid dimensjonering av vegger og tak med forsterket mesh for økt stabilitet og holdbarhet.
 •  Fagmessig installasjon av vinduskarmer for en elegant og velutformet vindusomramming.
 •  Nøyaktig pussing av vegger og tak for en glatt og feilfri overflate før maling eller tapetsering.
 •  To strøk med nøyaktig maling av vegger og tak for å oppnå en jevn og attraktiv overflate.
 •  Presis legging av keramiske fliser for et vakkert og holdbart gulvbelegg.
 •  Etablering av dekorative nisjer for å tilføre rommet unike designdetaljer og funksjonalitet.
 •  Profesjonell legging av kryssfiner for å sikre en solid og jevn base for gulvbelegg og møbler.

Varighet av fase 2 av arbeidet er estimert til en måned, med fokus på grundighet og nøyaktighet.

Nødvendige materialer:

 •  Ventiler for uttak, brytere og andre innebygde hvitevarer skal anskaffes innen 2 måneder etter oppstarten av arbeidet for sømløs integrering i interiøret.
 •  Sanitærutstyr skal leveres innen 2,5 måneder etter oppstarten for å fullføre bad og kjøkken med høykvalitetskomponenter.
 •  Terskler bør ankomme innen 1,5 måneder etter oppstarten for å fullføre overgangen mellom rom og gulvbelegg.
 •  Primer skal være tilgjengelig innen 2 måneder etter oppstarten for å sikre en optimal forberedelse av vegg- og takflater før maling eller tapetsering.

3. Den siste fasen av renovering - maleri og dekorasjon

 •  Nøyaktig legging av parkett, dekkbord og laminat for å skape et elegant og slitesterkt gulv.
 •  Profesjonell sliping og lakkering av parkett og dekkbord for å oppnå en jevn og vakker overflate.
 •  Eventuell legging av kork eller annet gulvbelegg utføres om nødvendig, med fokus på estetikk og funksjonalitet.
 •  Nøye utføring av maling av vegger og tak for å oppnå ønsket farge og finish i rommet.
 •  Tapetsering av utvalgte vegger for å legge til tekstur og mønster i interiøret.
 •  Etablering av sokkel for en elegant overgang mellom vegg og gulv, med fokus på presisjon og estetikk.
 •  Profesjonell montering av dører, låser og listverk for et fullstendig og vakkert interiør.
 •  Presis installasjon av stikkontakter og brytere, samt kabling av panel med sikringer for optimal elektrisk funksjonalitet.
 •  Montering av belysningsarmaturer for å skape et behagelig og velbelyst interiør.
 •  Installering av videokameraer og video dør hvis nødvendig, for å øke sikkerheten i leiligheten.
 •  Profesjonell installasjon av sanitæranlegg for å fullføre bad og kjøkken med høykvalitetsutstyr.
 •  Montering av dekorative produkter for å legge til siste berøringer av eleganse og stil i interiøret.
 •  Installasjon av tilbehør for å fullføre det funksjonelle og estetiske aspektet av leiligheten.
 •  Profesjonell montering av innebygde garderobeskap for en sømløs og effektiv oppbevaringsløsning.
 •  Fullføring av installasjonen av innendørsanlegget for å sikre en behagelig atmosfære i leiligheten.

Varigheten av den tredje fasen av oppussing og renovering er estimert til 1,5 måneder, med vekt på grundighet og omhyggelig utførelse.

Nødvendige materialer:

 •  Parkett, dekkbord, laminat og parkettlakk, eller annet gulvbelegg, skal anskaffes innen 3 måneder etter oppstarten av arbeidet for en komplett gulvinstallasjon.
 •  Sokkel skal være tilgjengelig innen 3,5 måneder etter oppstarten for en velutformet overgang mellom vegg og gulv.
 •  Lamper skal være klare til montering innen 3,5 måneder etter oppstarten for å fullføre belysningen i interiøret.
 •  Dekorativ veggmaling og tapet skal være tilgjengelig innen 3,5 måneder etter oppstarten av arbeidet for å fullføre veggdekorasjonen.
 •  Dører skal være på plass innen 3,5 måneder etter oppstarten for å fullføre inngangspartiet til leiligheten.
 •  Tilbehør skal være tilgjengelig innen 3,5 måneder etter oppstarten for å legge til de siste berøringer av stil i interiøret.
 •  Dekorasjonsmaterialer skal være klare til bruk innen 3,5 måneder etter oppstarten for å legge til estetisk appell til rommene.   Bestill hus renovering nå med 5% rabatt

Ja, kontakt meg!


HÅNDVERKSKUNSTENS EKSKLUSIVE ELEGANSE FOR RENOVERING OG RESTAURERING I BERGEN

Det er med stor glede og beundring at vi ønsker å presentere Malberg.no - en banebrytende aktør innen bygningsrenovering og interiørrestaurering i Bergens hjerte. Med enestående ferdigheter og sjelden kunstnerisk kompetanse, har Malberg.no raskt blitt den foretrukne destinasjonen for krevende kunder som søker det ypperste av kvalitet og estetikk.

Vår ekspertise spenner fra omfattende oppussingsprosjekter til delikate interiørforbedringer. Uansett om det er et hjem, en leilighet eller en kommersiell eiendom, tilbyr Malberg.no en bred portefølje av tjenester for å imøtekomme enhver behov. Gjennom nitidig utførelse og bruk av avanserte teknikker har Malberg.no bygget et rykte for håndverk av aller høyeste kaliber. Vi kombinerer sjelden brukte materialer med moderne trender, og resultatet er en ekstraordinær fusjon av tidløs eleganse og modernitet.

Vårt team av erfarne håndverkere og designere er drevet av en lidenskap for skjønnhet og kreativitet. Vi går ikke på kompromiss med kvaliteten og legger stor vekt på detaljer, uansett om det er eksteriørrestaurering eller interiørrenovering. Malberg.no har forstått betydningen av å tilby konkurransedyktige priser uten å gå på akkord med kvaliteten. Vi tror at eksepsjonell service og overlegen utførelse ikke skal være begrenset til noen få, og derfor tilbyr vi rimelige priser for alle våre tjenester.

Våre prosjekter er ikke bare faglig utfordrende, men også en reise i kreativ utfoldelse. Gjennom kunstneriske tilnærminger og bruk av sjeldne materialer, omdefinerer Malberg.no grensene for renovering og restaurering.

For å bestille våre tjenester, besøk nettstedet Malberg.no, hvor du kan finne en detaljert liste over våre tjenester, tidligere prosjekter og tilbakemeldinger fra våre fornøyde kunder. Vi oppfordrer deg også til å utforske vår prisgunstige søsterfirma EkoVask.no, hvor du kan få et estimat av kostnaden for dine ønskede tjenester. Velg Malberg.no - din partner for ekstraordinær renovering, restaurering og forvandling av ditt eiendomsparadis i Bergen. Gjennom vår kreative kompetanse og unike tilnærming til bygningskunst, vil vi ta deg med på en reise mot estetisk fullkommenhet og en følelse av stolthet over ditt forvandlede hjem eller arbeidsplass.


  Har du spørsmål eller problemer knyttet til byggmester tjenester i Askøy, Bergen, Fjell og Os? Ønsker å få gipsmester, flislegger, maler (helsparkling, maling, strie tapeter sparkling) pris rask? Kontakt oss gjerne via SMS på 98 48 00 78 eller send epost til info@malberg.no