Hus OPPUSSING & RENOVERING priser i Norge

Bergens byggmester Malberg arrangerer kampanje - 20% rabatt på alle byggtjenester i Bergen, Askøy, Os og Sotra

VELG BYGGTJENESTER TYPE FOR Å SE PRISER

TAK VEGG GULV

ANNET ARBEID

Bestill BYGGMESTER ARBEID for timepris

(MVA 25% inkludert i pris)

MALER

kr 590,-/time

FLISLEGGER

kr 590,-/time

GIPSMESTER

kr 590,-/time

HJELPEMANN

kr 520,-/time


TAPETSERING

kr 590,-/time

SPARKLING

kr 590,-/time

KONTROL

kr 540,-/time

NØKKELFERDIG

kr 590,-/time


 VEGG BYGGTJENESTER PRISER FOR 2023 ÅR

Verdien av arbeide Enhet Pris NOK
1 Bryter gammelt plaster fra vegg kv.m 90,-
2 Fjerne gammel tapet kv.m 70,-
3 Rengjøring av malte overflater kv.m 100,-
4 Demontering av vegger fra tunge-og-sporplater kv.m 270,-
5 Demontering av vegger fra gipsplater kv.m 190,-
6 Demontering av armerte betongvegger og skillevegger kv.m 1250,-
7 Demontering av betongpartier opp til 200 mm tykk kv.m 3250,-
8 Demontering av mursteinvegger i 1/2 murstein kv.m 290,-
9 Fjerne veggbekledning fra gipsplater kv.m 130,-
10 Border (uten binding) l.m 100,-
11 Border (med binding) l.m 130,-
12 Utvendig tre vegger vasking kv.m 60,-
13 Gruntering vegger i ett lag kv.m 40,-
14 Gruntering vegger i ett lag (tre) kv.m 190,-
15 Leveling vegger med plaster kv.m 320,-
16 Plastering vegger med beacons kv.m 650,-
17 Bruk av teksturert sparkel kv.m 450,-
18 Bruk av dekorative plaster kv.m 1040,-
19 Solid sparkel i ett lag med sliping kv.m 350,-
20 Solid sparkel i to lag med sliping kv.m 530,-
21 Gipsplater sparkling med papir tape og sliping kv.m 390,-
22 Overflatebehandling med antiseptisk beskyttelse kv.m 70,-
23 Gruntering kv.m 40,-
24 Maling vegger i 2 lag med vann emulsjon (tapeter) kv.m 130,-
25 Maling vegger i 2 lag med vann emulsjon (sparkel) kv.m 130,-
26 Maling vegger i 2 lag med vann emulsjon inkl. sliping (tre) kv.m 630,-
27 Maling vegger i 2 lag med oljemaling inkl. sliping (tre) kv.m 860,-
28 Stål varmer maling stk. 370,-
29 Veggbekledning med gipsplater og montering av rammen til 10m2 kv.m 780,-
30 Veggbekledning med gipsplater og montering av rammen fra 10m2 kv.m 650,-
31 Veggkledningsplater, foring, paneler til 10m2 kv.m 650,-
32 Veggkledningsplater, foring, paneler fra 10m2 kv.m 520,-
33 Vegg tapetsering (glasfiber tapeter) kv.m 190,-
34 Vegg tapetsering (kombinert tapeter) kv.m 260,-
35 Vegg tapetsering (silke, tråd, stoff tapeter VIP klasse) kv.m 340,-
36 Vegg tapetsering (væske tapeter) kv.m 330,-
37 Installasjon av metall, plast, perforerte hjørner l.m 190,-
38 Montering av plaster beacons kv.m 50,-
39 Installasjon av lydisolering kv.m 110,-
40 Veggisolering (mineralull, skum) kv.m 170,-
41 Montering av boksen fra gipsplater l.m 1500,-
42 Skillevegger installasjon fra gipsplater til 10m2 kv.m 1300,-
43 Skillevegger installasjon fra gipsplater fra 10m2 kv.m 1130,-
44 Legging av gips, tunge-og-groove, skumbetongplater kv.m 890,-
45 Murstein vegg med gridinstallasjon opp til 4 meter høy (1/2 murstein) kv.m 1300,-
46 Murstein skillevegger installasjon i 1/2 murstein kv.m 1230,-
47 Montering / demontering av stillas kv.m 180,-

   Bestill oppussing nå med 5% rabatt

Jeg vil ha rabatt, kontakt meg!


Å renovere veggene i et rom eller en bygning kan gi et nytt liv til ethvert rom og gi det et helt nytt utseende. Entreprenøren Malberg.no er den beste entreprenøren i Bergen by når det kommer til å renovere vegger i ulike rom og bygninger, og de tilbyr lave priser for høykvalitets arbeid.

Malberg.no har mange års erfaring med å jobbe med veggrenovering i ulike typer bygninger, fra boliger til kommersielle bygninger. De har en sterk tro på å gi kundene sine en førsteklasses opplevelse, og de har et bredt spekter av tjenester som kan tilpasses etter behovene til hver enkelt kunde. De tilbyr tjenester som veggrenovering, veggisolering, gipsplater, maling og tapetsering.

Veggrenoveringstjenester inkluderer fjerning av gamle vegger, reparasjon av skadede vegger, og oppussing av eksisterende vegger. Veggisoleringstjenester inkluderer isolering av vegger, noe som kan redusere varmetap og energikostnader. Gipsplattetjenester inkluderer installasjon av gipsplater og gipsvegger, og malingstjenester inkluderer maling av vegger og tak. Tapetseringstjenester inkluderer valg av tapet og installasjon av det valgte tapetet.

Malberg.no kan også hjelpe deg med å designe og bygge et helt nytt rom eller legge til en vegg i en eksisterende struktur. Dette inkluderer planlegging, installasjon av rammer og isolasjon, og utføring av byggearbeidet. De kan tilby en rekke forskjellige materialer for veggene dine, inkludert gipsplater, trepanel, murstein og stein.

Malberg.no forstår at renovering av vegger kan være en stor investering, og de vil sørge for å gi deg en nøyaktig prisestimering før arbeidet begynner. De vil også gi deg råd om finansiering og betalingsplaner, slik at du kan få den hjelpen du trenger uten å måtte belaste økonomien din.

Malberg.no er opptatt av kvalitet og håndverk, og de bruker kun de beste materialene og teknikkene i sine prosjekter. De har en sterk tro på å levere arbeid av høy kvalitet, og de vil jobbe hardt for å sikre at du er fornøyd med resultatene. Deres erfarne håndverkere vil sørge for at arbeidet blir gjort på en rask og effektiv måte, samtidig som de opprettholder høy kvalitet og håndverksstandarder.

I tillegg til deres høykvalitetsarbeid og lave priser, tilbyr Malberg.no også en rekke andre fordeler for kundene sine. De har en 24-timers kundeservice som er tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha, og de vil også gi deg en garanti på 5 år og laveste priser i Bergen og område.Eksperttips: Selvutført veggrenovering med Malberg.no - Effektive metoder for å fornye ditt rom uten profesjonell hjelp!

Malberg.no bringer deg eksperttipsene du trenger for å gi ditt hjem en oppfriskning uten å engasjere eksterne håndverkere. Enten du har en leilighet, et hus eller et annet rom du ønsker å forbedre, vil denne omfattende veiledningen hjelpe deg med å forberede veggene og utføre reparasjoner eller restaurering med presisjon og dyktighet. Mestring av veggrenovering kan være en givende prosess, og vi er her for å veilede deg gjennom hvert trinn med nøye utvalgte metoder og teknikker. Gjennom å kombinere enkle tilnærminger og profesjonelle triks, vil du oppdage hvordan du kan oppnå fantastiske resultater på egenhånd. Våre erfarne håndverkere og eksperter har satt sammen en omfattende veiledning for deg. Fra forberedelsene til den siste finishen vil vi veilede deg gjennom prosessen trinn for trinn. Ikke la deg overvelde av kompleksiteten i veggrenovering – Malberg.no vil gjøre det til en enkel og givende opplevelse.

Forberedelsesfasen er kritisk for et vellykket prosjekt. Vi presenterer deg for de nyeste teknikkene for å forberede veggene, inkludert fjerning av tidligere overflater, tetting av sprekker og forberedelse av underlaget. Våre eksperter vil også introdusere deg for spesialiserte verktøy som vil gjøre jobben mer effektiv og nøyaktig.

Når forberedelsene er fullført, vil du lære de beste metodene for reparasjon og restaurering av veggene dine. Våre hemmelige triks vil hjelpe deg med å oppnå jevne og feilfrie overflater. Utforsk de nyeste teknikkene innen maling, tapetsering og påføring av tekstur for å gi ditt rom et nytt liv. Vi forstår betydningen av å tilpasse seg ulike preferanser og stiler. Vårt team av designeksperter har inkludert inspirerende ideer og innovative tilnærminger for å hjelpe deg med å realisere din unike visjon. Fra moderne minimalisme til klassisk eleganse, vil våre tips hjelpe deg med å skape det ideelle miljøet du drømmer om.

Velg Malberg.no som din pålitelige partner for selvutført veggrenovering. Med vår omfattende veiledning og ekspertise vil du oppleve hvor tilfredsstillende det kan være å ta saken i egne hender og transformere ditt rom til det beste. Spar tid og penger ved å benytte deg av våre profesjonelle triks og nyttige råd.

Ikke vent lenger – gi dine vegger den kjærligheten de fortjener med Malberg.no som din veileder! Utforsk våre tips og triks for veggrenovering i dag og opplev gleden ved å skape et perfekt rom, helt på egen hånd. Malberg.no er her for å gjøre din veggrenovering til en suksesshistorie! Vårt mål på Malberg.no er å gi deg den selvtilliten du trenger for å takle veggrenovering med glede og letthet. Vi er stolte av å dele vår kunnskap og erfaring for å gjøre hjemmeprosjektet ditt til en inspirerende og berikende opplevelse.

Som en pålitelig kilde for veggrenoveringsløsninger, streber vi etter å være tilgjengelige for våre kunder når de trenger oss. Vi tilbyr støtte gjennom hele prosessen, enten det er gjennom våre informative veiledninger, detaljerte instruksjonsvideoer eller direkte kontakt med vårt dedikerte støtteteam.

Vi vet at hver renoveringsoppgave er unik, og det er derfor vårt team av eksperter har tatt hensyn til alle mulige utfordringer du kan møte på veien. Vårt omfattende bibliotek av tips og triks vil utstyre deg med kunnskapen du trenger for å takle selv de mest krevende oppgavene.

Ikke la frykten for det ukjente stoppe deg fra å realisere dine designambisjoner. Med Malberg.no ved din side vil du oppdage en ny verden av kreativ frihet og uttrykksevne. La dine vegger reflektere din personlige stil og skape et miljø du virkelig elsker å være i.

Vi forstår viktigheten av å ta vare på ditt hjem, og derfor legger vi stor vekt på å gi råd om bærekraftige og miljøvennlige renoveringsmetoder. Med vår hjelp kan du utføre oppgraderinger som ikke bare forbedrer utseendet på rommet, men også reduserer miljøpåvirkningen. Enten du er en erfaren handyman eller en nybegynner innen veggrenovering, har vi det du trenger for å lykkes. Malberg.no er ditt ultimate verktøykasse for selvutført veggrenovering, og vi er stolte over å være en pålitelig partner på veien til et vakkert og funksjonelt hjem.

Utforsk vårt nettsted i dag og bli inspirert av våre innovative ideer, ekspertråd og enestående resultatgalleri. La Malberg.no være din veiledning til suksess i veggrenoveringsprosjektet ditt, og opplev den tilfredsstillelsen det gir å ha skapt noe unikt med egne hender. Ta kontroll over ditt hjemmemiljø og skap et rom som gjenspeiler din personlighet og stil – alt takket være Malberg.no.


  Har du spørsmål eller problemer knyttet til priser av vegg byggtjenester: helsparkling av vegg, maling, gipsplater montering med helsparkling i Askøy, Bergen, Fjell og Os? Kontakt oss gjerne via SMS på 98 48 00 78 eller send epost til info@malberg.no og bestill høy kvalitet hus, leilighet oppussing & renovering for lav pris.