Hovedside » 2020 » February » 10 » FARGE I ROM
12:25
FARGE I ROM

Romfarger bilde - design interiør i Bergen, Norge gratis


 Inntrykket av fargenes intensitet øker med flatens størrelse: lyse farger til store flater og sterke farger til små detaljer.


Stue design på Sotra - maler Malberg billig


 Inferiør spesialister fra «Malberg» vet at for mange og for sterkt kulørte farger skaper uro. Derfor anbefaler maler mester å bruke mer duse og rolige farger i oppholdsrom. Rom med lite daglys bør holdes i lyse farger. I enkelte gjennomgangsrom kan det med fordel brukes sterke farger.


Tre paneler i stue - tre farger maling i Askøy på tilbud i 2020!


 Maler spesialister fra «Malberg» oppussing firma påminner at fargene kan forandre romfølelsen. Dessuten kan tekstiler til en viss grad påvirke lyset i et rom slik at fargegjengivelsen forandres. Sollys kan ved hjelp av tekstiler få en kjøligere eller varmere fargetone etter behov. Malere fra «Malberg» setter opp en farge – og materialplan. Slik oppdages eventuelle disharmonier på et tidlig tidspunkt.


Terasse design bilde - Bergens malermester på tilbud.


 Husets beliggenhet i forhold til nord-sør har betydning for innvendig fargesetting. Viktig er det også å være klar over om vinduene er store eller små. Hvis det innvendig bare ett stor rom har beliggenheten og vindusåpningene ikke så stor betydning for fargevalget. Vanligvis er det i et hus enkelte rom som bare vender mot en av himmelretningene.


Malberg gratis interiørdesign bilde - hvit tak maing

Kategori: INTERIØR DESIGN | Visninger: 26 | | Tags: ROMFARGE | Rangeringen: 5.0/1

   Bestill oppussing nå med 10% rabatt

Jeg vil ha rabatt, kontakt meg!


KJÆRE LESER


Du kan hjelpe andre,
hvis du kommenterer nytten av artikkelen,
still et spørsmål eller fortell om hvordan du gjør det selv.

Totalt antall kommentarer: 0
Navn *:
Epost *:
Koden *: