Hoved » HUS OPPUSSING
HUS & LEILIGHET RENOVERING

HUS & LEILIGHET RENOVERING


Spesialistene i selskapet "Malberg Bergen" vil raskt og effektivt utføre renovering av leiligheter i Bergen og Bergen-regionen. Takket være mange års erfaring med å utføre reparasjonsarbeid, vil våre fagfolk være i stand til å implementere alle, selv de mest komplekse, design ideer på kortest mulig tid.

Se mer
FARGEEGENSKAPER

FARGEEGENSKAPER


Interiør spesialister fra «Malberg» maler firma kjenner godt at fargene har egenskaper som på forskjellige måter virker på menneskene. Noen av disse virkningene har sin forklaring i fysiologiske forhold, andre virkninger er av psykisk art. Fargevalget på forskjellige områder i vårt daglige liv er gjort på grunnlag av det virkninger på oss. Dette gjel\der f.eks. lyssignalene som regulerer trafikken, og det gjelder varslefargene som brukes i industri.

Se mer
UTFORMING AV BOLIGEN OPPUSSING

UTFORMING AV BOLIGEN OPPUSSING


Oppussing eksperter fra MALBERG mener at boligens utforming er avgjørende hvis du ønsker en løsning som kan vare over lengre tid. Boliger med livsløpsstandard øker valgmulighetene ved kjøp eller leie av bolig, særlig for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Se mer