Hoved » FLISLEGGING
HVORDAN LEGGE FLISER PÅ GULVET - 6 GRUNNLEGGENDE PRINSIPPER

HVORDAN LEGGE FLISER PÅ GULVET - 6 GRUNNLEGGENDE PRINSIPPER


Enhver respektert håndverker vil fortelle deg: erfaring teller. Fordi det imponerer. I dyktige hender kan ethvert flisearbeid bli enkelt, en spesialist er i stand til mye. Men med den mengden informasjon som er gitt i denne veiledningen, trenger du ikke nødvendigvis ferdigheter - du kan lese deg rolig gjennom det og gjøre alt uten å stresse. Likevel, noe må du vite: å skille en tannet sparkel fra en gummitresk, ha en forståelse av hva en fliseskjær, avrettingsmasse og vater er. Har du kontroll på dette? Da er det flott!

Se mer
SKAP VAKRE FLISLAGTE KUNSTVERK MED MALBERG.NO

SKAP VAKRE FLISLAGTE KUNSTVERK MED MALBERG.NO


En guide til flisleggingsteknikker for gulv og vegger i Bergen - stadig flere velger flislegging som en elegant og slitesterk løsning for å forvandle sine gulv og vegger til kunstverk. I Bergen er MALBERG.NO et anerkjent og pålitelig firma som spesialiserer seg på flisleggingstjenester av ypperste kvalitet. Hvis du vurderer å gi hjemmet ditt et nytt og unikt utseende, er denne guiden designet for å hjelpe deg med å mestre flisleggingsteknikker ved hjelp av noen sjeldne norske ord.Se mer
BADEROM BERGEN – ENKELT FORNYELSE

BADEROM BERGEN – ENKELT FORNYELSE


 Husk at det er på badet vi møter dagen, helst skal det være en myk og snill start, med passe dempelys og flatterende farger.

 

 Trenger du en enkel fornyelse?

 

 Det også går an å male fliser du har gått lei av («Malberg» garantert bruker kun rett produkt).Se mer