Hovedside » 2020 » December » 22 » HVORDAN SER ET DESIGNPROSJEKT UT?
09:55
HVORDAN SER ET DESIGNPROSJEKT UT?

Hus design prosjekt eksempel - 3d modulering i Bergen gratis!


Er det virkelig nødvendig når du skal renovere et nytt bygg eller en leilighet som er kjøpt på annenhåndsmarkedet?
Er det fornuftig å spare på designertjenester? Alle svarene er i artikkelen vår.


HVA ER ET DESIGNPROSJEKT TIL?

Design prosjekt for bolig oppussing og renovering i Askøy, Bergen og Sotra - fast pris eller timepris.


Et designprosjekt er en detaljert handlingsplan for reparatører og montører. Fagfolk uten dette dokumentet vil ikke engang ta gjenstanden i arbeid.
Og private team med et tvilsomt rykte vil kunne øke anslaget uendelig og utsette leveringsdatoen for leiligheten til kunden.
I mangel av en plan kan det vise seg at skapet lukker stikkontaktene, kranen ikke legger til med vasken, tapetet på veggen ser ikke så imponerende ut, veggen og gulvflisene stemmer ikke overens med hverandre, og den eneste lysekronen som følger med, lyser ikke opp halvparten av rommet. Disse manglene kan rettes opp, men de vil dukke opp og vokse som en snøball. Ordtaket om at oppussing kan startes, men ikke avsluttes, blir en realitet.


Arbeidsrom 3d design prosjekt for oppussing jobb i Bergen!


HVORDAN UTFØRES ARBEIDET MED DESIGNPROSJEKTET?

På den første fasen bestemmer eieren av leiligheten sammen med designeren i hvilken stil han skal dekorere leiligheten, hvilke farger og etterbehandlingsmaterialer å foretrekke. Antall soverom, kjøkkenets størrelse og den mulige kombinasjonen med stuen er bestemt. Det er viktig å bestemme om du vil tildele plass til pantry, garderober, etc. Et designprosjekt av høy kvalitet tar hensyn til antall familiemedlemmer, deres høyde, vaner. Hvis brytere og stikkontakter (uten å ta hensyn til høyden på en person) er plassert feil, vil fettete, stygge flekker vises på veggene.

Deretter måles det av leiligheten, eksisterende rom og tilleggslokaler. Plassering av vinduer, døråpninger og verktøy er tatt i betraktning. Basert på innhentede data, dannes planleggingsbeslutninger. Det kan være flere av dem. Hver sone er delt inn i arbeids- og hvilesoner. Det er nødvendig å angi hvor og hva slags møbler som vil stå.

På neste trinn beregnes kostnaden for tapet, lim, laminat, linoleum og møbler. Det er viktig å gå ut fra hvilke materialer som faktisk vil bli brukt. For eksempel ønsket du designertapet, men i praksis vil veggene bli malt med tapet fra en butikk i nærheten.


Inspirasjon bilde for design prosjekt i bolig oppussing fra Malberg Byggmester - bestill i Askøy, Bergen, Os og Sotra


HVILKE PLANER OG OPPLEGG BØR KUNDEN MOTTA FRA DESIGNEREN?

Planer utarbeides, ifølge hvilke reparasjonen vil bli utført. Det bør være totalt 22 tegninger og styklister. Hvis vi oppsummerer dem, bør kunden motta fra designeren:

1. Måleplan. Dette dokumentet angir alle de virkelige dimensjonene til de eksisterende lokalene, kommunikasjonspunkter, vinduer, døråpninger, nisjer, karnappvinduer, etc.

2. Planer for plassering av interne partisjoner. Denne fasen er viktig når du skal kjøpe både en leilighet i en ny bygning og i et andre hjem. Det bestemmes hvilke vegger og skillevegger som gjenstår, og hvilke som kan overføres, fullstendig eller delvis demonteres.

3. Ordninger for arrangement av møbler og husholdningsapparater, toaletter og andre rørleggerinnretninger, plassering av stikkontakter, lamper og brytere.

Dette er forskjellige dokumenter.

Det er for eksempel viktig å avgjøre om det vil være mulig å åpne skapet hvis det også er en sofa i rommet. Ingenting skal forstyrre bevegelsen av mennesker.

4. Planer for gulv og tak.

5. Oppsettet av kjøleskap, ovner, hetter og andre hvitevarer på kjøkkenet. Det bør ikke være en situasjon når stikkontakten for ovnen ligger i umiddelbar nærhet av vasken eller i et område med konstant høy luftfuktighet.
6. Planer for utforming av fliser separat for kjøkken og bad.

7. Ordninger som husholdningsapparater skal kobles til på kjøkkenet.

8. Oppsett av vegger.

9. Oppsett av klimaanlegg.

10. Noder for etterbehandlingselementer.

11. Ark av rørleggerarmaturer (toaletter, vasker, kraner), belysningsarmaturer, etterbehandlingsmaterialer, fylling for dør- og vindusåpninger. Klienten mottar nøyaktig informasjon om hvor mye og hva han skal kjøpe.

12. Koblingsskjemaer for rørleggerarbeid og plassering av spesialkonstruksjoner, hvis noen.

Ved utvikling av alle planer, ergonomi, anbefalte og ønskede høyder for plassering av brytere og lamper, og deres antall blir tatt i betraktning. Ellers kan det senere vise seg at eieren ønsker å installere et par gulvlamper ved siden av sofaen, men det er ingen steder å slå dem på. Eller på badet er det ikke plass igjen til vasken, og det er umulig å ta med et kloakkrør til det.


Design prosjekt plan for hus oppussing i Bergen.


HVA SKAL DET GJØRES MED DE MOTTATTE TEGNINGENE?

Kunden sjekker alle innsendte planer og godkjenner dem eller ber om å gjøre justeringer. Det er her designerens arbeid slutter. Videre kan klienten utstyre drømmeleiligheten på egen hånd ved å bruke designprosjektet som grunnlag, eller han kan henvende seg til fagfolk.

I det første tilfellet risikerer reparasjonen å bli uendelig. Vi må finne ut planene for å legge elektriske nett, jakter etter på bestemt type og merke råvarer.

I det andre alternativet er det nok å overføre arbeidstegninger og fakturaer til lederen for et team av fagfolk. Du trenger ikke å tenke på hvor du skal skaffe deg en elektriker og hvordan du skal legge luftbetongblokker. Du trenger ikke å løse problemer med lydisolering og bekymre deg for at noen materialer kanskje ikke er nok.

Som et resultat får du en leilighet som er fullt forberedt på et behagelig opphold. Og alt dette ikke bare for en fast tid og kostnad, men også med garanti for reparasjoner.Bestill høy kvalitet byggtjenester på nett billig - 5 år garanti. Vi arbeider i Arna, Askøy, Bergen, Fjell (Sotra), Os og Knarvik 7 dager i uke.


SEND OSS SMS PÅ 98 48 00 78 NÅ!

Kategori: INTERIØR DESIGN | Tags: hus oppussing, oppussing design, design prosjekt, bolig design

   Bestill oppussing nå med 5% rabatt

Jeg vil ha rabatt, kontakt meg!


KJÆRE LESER


Du kan hjelpe andre,
hvis du kommenterer nytten av artikkelen,
still et spørsmål eller fortell om hvordan du gjør det selv.

Totalt antall kommentarer: 0
Navn *:
Epost *:
Koden *: